diumenge, 11 de setembre del 2016

LLIBRES (2NA PART)

Hola nois, avui continuaré amb els llibres que he llegit. 
El tercer que vaig llegir va ser: 
LA MARCA D'ATENA.
Aquest llibre és el tercer i últim que he llegit (me'n falten 2) de la saga els herois de l'olimp.
Títol: La marca d'Atena
Autor: Rick Riordan
Editorial: LaGalera
Resum: Per fi, l'ANNABETH està a punt de veure en Percy al campament romà, el campament Júpiter, enemics del campament mestís desde temps immemoriables, que s'han d'unir per salvar el món de Gaia, deesa de la terra, esposa de Tàrtar, mare de Cronos i tots els titans. Li preocupen moltes coses, a l'Annabeth, que el pla no surti bé, que el campament romà es pensi que no venen en to de pau, les paraules de la seva mare, Atena, 'Venja'm, segueix la marca d'Atena'. Però el que més la preocupa es que en Percy pugui haver canviat.



Després vaig llegir una sèrie anomenada 'cróniques de la torre' de Laura Gallego, que comença amb 'la vall dels llops'.Us en faré un resum de tota la sèrie, ja que dir els llibres un per un faria l'entrada massa llarga.
Títol: Cróniques de la torre
Autora: Laura Gallego García
Editorial: Cruïlla
Resum: La van anomenar Dana, tots la tractaven com un d'ells i, tanmateix, tots podien veure que era diferent. Silenciosa com un gat, i molt reservada, la seva vida va canviar per sempre quan el mestre se la va endur a la Torre, situada a la vall dels llops. Allà apendrà tots els secrets de la màgia més ancestral.Unes noveles de misteri, màgia i amor més enllà de la mort.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada